» Städat....

Jobbade en stund imorse, inte så mycket att göra på jobbet dock. Men det var ändå trevligt ! När jag kom hem kollade jag på film, sov lite och sedan lite mer film ! Efter det har jag städat, mitt rum var en katastrof och för att inte tala om min gaderob... Så det blev storstädning.
 
Nu ska jag kolla på lite mer Game Of Thornes, sist jag kollade var jag tvungen att stänga av på grund av lite panikskrik då en viss person högg av huvudet på en häst.... mh.
 
Kram.
 
Salazar och jag myste till Harry Potter tidigare idag.
 
 


» Shoppingen från Göteborg

Blev bara tre tröjor igår, men älskar alla. Underbara plagg,
 
Tessie 299:-
 
 
H&M 199:-
 
Monsoon: 199:-
 

» Shopping

Visar sen vad jag har köpt


» Grattis till min älskling

Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller min älskade Alma 16 år. Min fina älskade vän, du betyder så mycket för mig ! Nu har jag inte min dator så får ta lite bilder jag hittar, älskar dig. 
 
 
Observera: Detta var vid Halloween.
 
Har inga fler bilder på denna datorn ! 

» Intervaller

Igår kväll blev jag sugen på att träna, så bestämde mig för att följa ett intervall pass jag hittade på instagram. Ja, det var jobbigt, har ju dessutom inte tränat alls mycket under sommaren och på toppen av det är jag en person som lät får håll, även om jag har bra kondition !
 
Men det kändes väldigt skönt efteråt, det var verkligen ett bra pass ! Ni borde helt klart testa.
 
 
 

» Från tävlingen

Min min, orkar inte. Var bara otroligt glad och bjöd på mig själv.
 
Åh gud, saknar tävlingen jätte mycket just nu. Atmosfären och allt, det var så mysigt. Men jag var otroligt nervös den dagen, jag och mina bästa vänner Alma, Sophia och Johanna, plus två andra tjejer... Maria och Emilia skulle tävla mot varndra. Jag visste att det var svårt att ta sig till toppen eftersom dom jag mötte var väldigt duktiga, på många ställen bättre än mig.
 
Barren: Enligt mig var detta mitt svagaste moment, jag kunde inte så mycket olika saker och kände att jag hade svårt att sätta ihop ett program av det jag hade.
 
 
Bom: Jag presterar oftast bäst under press vilket jag gjorde på tävlingen, ingen av oss tjejer hade jätte starka bom program utan en möjligen. Alla var duktiga men på träningarna ( Flickor äldre ) tränar vi av någon anledning inte bom så mycket, vilket är synd. Därför kunde vi gjort mycket bättre om vi hade fått mer träning där. Men tillbaka till mitt program, jag hade inte jätte svåra moment, men varierande. Mitt bakåt moment var jag lite nervös över, eller mycket rätttare sagt. Jag hade inte fått tid alls på att träna på det och jag hade inte gjort det helt själv på den stora bommen innan tävlingen. Jag gjorde den när det var dags, landade på bommen med båda fötterna... tappade balansen och ramlade av. Blev under stunden väldigt besviken på mig själv men det släppte senare. Resten av bommen gick bra och jag ramlade inte av någon mer gång.
 
 
Hopp: Hoppet var det allra bästa för mig, det blev riktigt bra och min tränare sa senare att det var det bästa hoppet jag hade gjort någonsin. Vilket var riktigt positivt.
 
 
Fristående: Ja ni, här gjorde jag mest missar. I videon kan ni ju se hur jag failar hela tiden. Jag är för tidig på många ställen, allt hörde inte till musiken. Vissa saker gjorde jag två gånger. Och för att inte tala om min frivolt.... Såhär var det, jag har väldigt länge haft problem med min frivolt... världens block. Jag kommer ihåg hur jag grät de två sista träningarna innan tävligen. Jag kunde fortfarande inte frivolten och ja, skulle jag inte ha den med i mitt program ville jag verkligen inte vara med eftersom jag skulle ha för lite moment och få för låga poäng. Dagen innan, med en otrolig hjälp från min ledare Sara, satte jag den. Dock var detta på en matta och jag vågade inte göra den utan matta. På tävlingens dagen var jag ju tvungen att göra den, så jag började från grunden. Höga kullerbyttor på golvet och byggde mig upp. Jag är otroligt stolt över mig själv att jag vågade på tävligen. Den blev verkligen inte bra, press och nervositet steg mig över huvudet och jag misslyckades kolosalt med den, men det viktigaste för mig var att jag gjorde den.
 
 
 
 
 
Men jag lyckades på något sätt komma etta trots allt,  så hårt som vi kämpade inför tävlingen, så mycket press, stress och tårar. Det var den bästa stunden i mitt liv att stå där på prispallen. 
Herregud vilket långt inlägg.

» Instagram

Följ mig på Instagram också: Tiildeandersson
 

Några instagram bilder:
 


» Försökte blogga...

Försökte blogga imorse via mobilen, men den ville inte ladda upp inlägget.
 
I vilket fall, jag har inte min dator just nu så därför bloggar jag från min mammas dator så ofta jag kan, därför kan uppdateringen bli lite seg ibland. Men idag har jag jobbat, väldigt tidigt. Detta ledde till att jag förut somnade två timmar och att jag nyss vaknade upp ! 
 
Men imorgon ska jag och pappa in till Göteborg för att shoppa lite grejer till mig, fika och ha det allmänt mysigt.
Så förhoppningsvis hittar jag något snyggt.
Kram.
 
Mobilbild på mig och Sophia från avslutningsmiddagen i nian.

» Dagens outfit

Ska nog byta till shorts strax, eftersom jag på väg hem från jobbet insåg hur varmt det var ute !
 
 
 
Tröja: H&M på rea för 75 kronor
Jeans: Primark, 100 kronor
 

» Hey there pretty brown eyes

Skulle tränat i hallen ikväll egentligen, men det blev inte av. Blir nog nästa vecka istället. Hade vart sjukt kul att träna idag för jag har ju inte tränat där på hela sommaren sen lägret. Perfekt med träning så jag inte tappar allt, men har förmodligen tappat massa redan.
 
Idag har jag inte gjort något alls, kollat på Friends, ätit melon och slappat i soffan hela dagen. Typisk sommardag när det regnar ute. 
 
Kram.
 
Är inte dessa dräkter sjukt snygga? Kyla och Mckyla's tävlingsdräkter igår på Secret Classics.
 
 

» Dagens låt

 
 
Låten är ju inte ny, men älskar den.

» Älskade Göteborg

Tränade faktiskt lite idag, först en powerwalk och sedan en massa styrka på det, härligt var det i alla fall.
Senare blev det lite oväntade planer...
Jag, Johanna, Alma och Sophia åkte in till Göteborg för att se Grown Ups 2. Den var verkligen hur bra som helst och super rolig, grät av skratt flertal gånger, så tipsar verkligen om den.
 
 

» Falling from high places

Ska strax cykla hem och luncha hästarna, kvällen var jättemysig då vi spelade sims inprincip hela tiden ! Vi bakade också lite men det blev ingen film. 
 
Senare idag ska jag inte göra så mycket, lämna tillbaka några filmer till Hemmakväll och eventuellt träna lite. I så fall blir det nog både lite styrka och kondition. Och sedan ska jag självklart se ännu fler avsnitt av Game Of Thrones !
 
Bloggar mer sen, kram.
 
 
 

» Sims 3

Har suttit och spelat Sims 3 ändå sen jag kom hit idag, så kul. Älskar sims.
 
Ska fortsätta spela nu, sedan käka pizza och så får vi se om vi ser på någon film. 
Kram.
 
 
 
 
 

» Jag är platsen dom aldrig upptäckte

 

» Dagens planer

Kom precis hem från jobbet, jobbade bara fyra timmar idag men det var ändå rätt skönt med tanke på att det är så fint väder ! Fixade också pass på vägen hem med mamma inför Englandsresan.
 
Nu så ska jag käka lite, kolla klart på Game Of Thrones avsnittet, packa lite och sedan sticka till Diana och sova över där. Vi ska mysa riktigt ordentligt, baka pizza, bullar, kolla på Harry Potter osv. 
 
Men bloggar mer senare idag, kram.
 
Lite bilder från stranden.
 
Hon har verkligen det finaste håret ever, åh. älskar det !
 
 

» Under the sun, where we belong

Mycket har hänt sen sist jag bloggade, jag har varit i Paris men min franska klass. Det var en helt otrolig resa, något jag sent kommer glömma.
 
Förlåt för alla mobilbilder.
 
 
Sedan var det klubbmästerskap där jag tog hem första priset, guld i barr och hopp och silver i fristående och bom ! Kan lägga upp lite videos senare.
 
 
Efter det fyllde jag år, och gick på spa med Alma.
 
 
Och sen gick jag äntligen ut nian, åh så skönt. Till hösten börjar jag Estet - Musikal på Mimers Hus.
 
Annars så har inte så mycket mer hänt, men nu ska jag sova då jag ska upp vid 6 tiden imorgon för att sommarjobba på ICA. 
Kram.