» Jobb nästa

Då är det dags igen, eftersom Gf är som ett andra hem för mig är jag lycklig över att stressa mig hem för att hinna med bussen ut ! Älskar att jobba, visst är tråkigt att jag missar de där timmarna innan gymnastiken som jag hade med tjejerna innan men jag älskar att jobba där. Alla söta och snälla flickor som jag får leda. Det är så många som är så duktiga, det är ju så kul när de lär sig något nytt... de blir ju själva så glada och dem får mig att skratta när de är så himla söta !
Ja herregud, men i alla fall idag jobbar jag som vanligt, 1 och 1/2 halvtimme !


» Under my shades

Åh, än så länge har den här dagen vart underbar.
 
Det började med att jag kom till skolan relativt pigg och då fick reda på att sista lektionen (idrotten) var inställd då läraren var sjuk. Riktigt skönt på ett sätt, gillar verkligen idrott men ändå, så då trodde vi att vi skulle sluta vid ett istället !
Sen var det SO, det flöt på och det var faktiskt ganska kul när man väl kom igång. Sen var det matte där vi fick tillbaka våra matteprov. Då fick jag en riktigt överraskning jag fick ett C, för mig är det fantastiskt eftersom jag aldrig fått högre än E på något prov i hela högstadiet. Riktigt super !
Sen kommer vår Engelska lärare in och berättar att vi får gå hem ännu tidigare för att hon lät oss jobba hemma.
Så vi åkte hem vid tolv, jag och Emma tog bussen och jag gick av vid en tidigare busshållplats eftersom jag kände att jag hade lite extra energi !
 
Snart ska jag baka något lätt och plugga lite ! Hoppas eran dag blir lika bra som min.
 
 

» Vill sova

Sitter i soffan och kollar på teve men ska strax gå och lägga mig... Är sååå trött !


» Style

Några kläder jag verkligen vill ha, fett snygga.

» Topp tre serier

Jag följer en del serier, eller ja typ. Många av dem jag ser har redan slutat men jag tänkte ändå tipsa er eftersom de alla tre är sjuuuukt bra.
 
Make it or break it

Som ni förmodligen ser är detta en gymnastik serie, där får man följa Payson, Emily, Kaylie och Lauren där deras mål är att ta sig till OS. Drama, kärlek och gymnastik.
 
Hart of Dixie
 
I Hart of Dixie får vi följa först och främst Zoey som ursprunligen är en läkare i New York men sedan flyttar till Bluebell i Alabama för att ta över sin fars läkar mottagning. Där får vi också följa Lemon, George, Wade och Lavon. Drama, kärlek och komedi.
 
Gossip Girl
 
 
Här följer vi tonåringarnas drama i New York.
Fettjävladrama, kärlek.


» Väntan är värst

Ja, nu är jag då som sagt hemma från intagningsprovet. Det gick bra, dock blev ena min sång i fel tonart så ah. Men men, nu är det bara att vänta till mars/april för att veta om jag premiliärt kommer in och sen vid midsommar får jag reta om jag verkligen kommer in eller inte.
Usch det är så länge till dess !
 
Nu ska jag nog bara ta ett bad och vila ut lite... känner att det behövs.
 

» Shine bright like a diamond

Idag gäller det, något bland det viktigaste och spännande jag har gjort i mitt liv.
För er som inte har en aning om vad jag snackar om så ska jag idag åka till Mimers Gymnasium i Kungälv idag och göra ett intagningsprov för linjen estet inriktning Musikal. Där det då ingår dans, teater och sång. Jag är där förmodligen hela dagen så uppdatering blir dålig.

Önska mig lycka till, vill verkligen komma in där !


» Helt ny design

Ja, jag har känt att mina gamla har vart riktigt tråkiga. Men jag hittade en jag blev väldigt nöjd med, fixade dock lite saker och så men utöver det är jag väldigt nöjd !
 
Vad tycker ni, bättre än förut?
 

» What about some tea my dear?

Te är något jag dagligen dricker. Jag älskar det, speciellt nu när det är lite kallare ute.
 
Så därför tänkte jag dela med mig med mina topp tre te sorter !
Personligen är jag inte så mycket för söta teer, typ vanlij, jordgubb/hallon osv. Utan jag vill ha lite mera.... beskt om man säger så. Men självklart finns det söta te sorter jag tycker om, ofta i så fall blandningar av bär.
 
Men mina topp tre te sorter är dessa;
 
Min personliga favorit är English Breakfast tea, det är något med smaken så är så underbar.
 
Testa gärna dessa, det är riktigt goda allihopa.
 

» Önskeinlägg !

Skriv en kommentar där ni själva kan önska vad jag ska skriva om i ett inlägg. Det kan vara vad som helst.
 
Jag kommer välja några av de önskingarna som kommer in !
 

» New in

Köpte en ny bikini igår, köptes från cubus.
 
Bh: 149:-
Trosor: 79:-
 
Den fanns även i massa andra färger som; Neon rosa, turkos, svart osv.
 
 

» Ain't no rest for the wicked

Då är det helg igen, fyfan vad skönt. Dock har ju redan helgen börjat..

Tränade idag, det kändes riktigt bra, airtrucken gick bra var lite på bom och barr också. Kanske inte så mycket men med tanken på att vi nästan aldrig har airtrucken passade jag på att använda den så mycket jag kunde !
Utöver det har jag mest tagit det lugnt... pluggat, tagit promenader och städat lite.

Kram.


» Airtruck

 

» Pluggdag.

Känns som jag har pluggat i timmar nu, när jag kom hem efter skolan sov jag i ungefär en halvtimme. Sen stack jag ut och mockade i stallet, tog in hästarna och så.
Därefter tog jag ett bad och passade på att läsa lite SO och sångtexter. Sen satte jag mig och pluggade ännu lite till, NO, Franska, Hemkunskap och ska strax köra igång med lite matte.
 
Usch, himla mycket plugg.
 
Saknar sommaren.

» Titta vad som kom i posten !


» Effektiv

Idrott, eftersom jag glömde skorna hemma kunde jag inte delta i fotbollen så jag kör på cyklingsmaskinerna ! Börjar bli jobbigt men "got to be fit". Ska ju dessutom inte till träningen imorgon så får kämpa idag istället...


» Slutet på det underbara

Suck och åter igen suck.
Sista dagen på sportlovet nu, har inget planerat förutom träningen ikväll. Ska faktiskt bli riktigt skönt att avsluta lovet med en träning med ett gäng underbara tjejer.
Träningen kör igång vid sjutiden och vi kör på i två timmar, det kanske kommer bilder/videor från träningen om jag får tillfälle att fota/filma lite.
 
Men som sagt, inga planer för dagen, bara att ta det lugnt.
 

Älskade truppen.

» Hos Johanna

Sitter nu och käkar frys pizza hos Johanna och Sophia är med också. Snart är det då dags efter det jävligt efter längtande melodifestivalen, suck. Men så har man ju två mello lovers till bästa vänner.
 
Vi hörs.
 

 

» Slappdag

Har inte gjort något alls idag och planerar att fortsätta så, det är ju så himla skönt.
 
Imorgon är det träning, åhå längtar super mycket eftersom jag känner mig riktigt taggad. Det blir dock bara jag, Johanna och Sophia imorgon tror jag. Saknar Alma och Kajsa galet mycket, känns inte detsamma utan dem på träningarna.

Åh. Saknar sommaren något galet jävla mycket, åh.
 



» Running on my mind boy

 Några av de låtar jag lyssnar mest på just nu.
 

                 
 
 
 

» Forest Gump med Jeensan

Ligger och tittar på Forest gump nu, mys. Förut var vi på stenungsundstorg och kollade runt lite, hittade dock inget.
 
Senare ikväll är det träning och innan det ska jag ju jobba som vanligt, bloggar kanske senare.
 
 

» Svt inspelning

Nu sitter jag med min älskade Sophia och väntar på att bli insläppt, inget speciellt men ändå kul, bloggar sen !


» Svar på kommentar

 
Det är blandat, jag änvänder mig mycket av Gimp, men ibland lite picmonkey.
 
 

» Jonna Adlerteg


» Sådär ja...

Nu, har jag avklarat alla tre svenska nationella prov. Himla skönt, men så har ju No, So, Engelska och Matte kvar. Usch, är riktigt nervös över matte och No då jag helt ärligt suger på båda ämnena.
Det jag älskar med nationella är att man får ha med sig något att äta/dricka på de långa proven. Sitter nu och äter russin och kakor.
 
Men men, det är ingen träning idag så därför så ska jag bara ta det lugnt, se på Stick It och ta ett bad.
 


» Jag vet...

Uppdatering är inte på topp....  Men jag har en del i skolan, ska dra och äta nu.  Det är som sagt träning ikväll och jobb innan det. Men bloggar senare idag.
Puss.
 
 

» Nyttigt

Testade nyttiga pannkakor. dem var suuuuuuuuuper goda och dessutom var du hur lätta som helst att göra. Det tog endast fem minuter.
 
Det blev ungefär fem stycken små !
 
En extra hälsning till min sötnos som är sjuk, krya nu älskling. Vi saknar dig <3
 

» Dagens weheartit


» Träningen igår

Igår var det ju som sagt, det gick riktigt bra och jag är nöjd med allt. Jag gjorde äntligen jättesvängen på snurräcket, så det är jag nöjd med. Sen körde vi också mycket styrka... riktigt jobbigt med skönt.
Jobbade med mina handvolter, volter och rondater... finslipade allt lite.
 
Men just nu har jag franska och borde verkligen återgå till mitt arbete. Men vi hörs senare idag, så länge får ni leva med denna söta bild på mig och Sophianär vi var liiiiiiiiiiite yngre.