» Går på Ipren

Det kan man säga, just nu lever jag på Ipren gel och näsdukar... förkylningen ligger på ordentligt och svanskotan gör lika ont som igår.
Men men om vi återgår till det roliga, det är bara 2 timmar och 15 minuter kvar tills genrepet på fregatten, snön faller och det närmar sig jul nu.
 
Igår var det tränning men jag var knappt med då jag kände att det är bättre om jag inte sliter mig tills idag, det blir att kämpa mig igenom dagens uppvisning. Men jag tror att vårt nummer kommer bli fantastiskt, creed till Matilda och Rebecka som har gjort dansen själv klart men också creed till alla andra som är med också, Alicia, Sara, Amanda, Sofia och Elin. Ser verkligen fram emot att visa upp trots att vi kommer se ut som julgranskulor typ.
 
Jaja, hittade en otroligt inspierande video, även skaparna av videons bloggar är suveräna.
 
Anna's blogg.
Elin's blogg.
Ebba's blogg.
 
 
 


Elin
23 December, 2012 - 08:57 / BLOGG: http://elinfraasen.blogg.se

Hejsan! Jag såg att du hade kommenterat på min blogg, så jag passade på att kika in på din! Vad roligt att du gillar våran video, vi funderar på att göra en ny till nästa sommar!
Ha en bra jul, kram! :)

Svar: Den var verkligen super, ni borde helt klart satsa på att göra en ny ! :)Kram och god jul !
thegymnastics.blogg.se

Anna
23 December, 2012 - 08:57 / BLOGG: http://annahermanson.blogg.se

Hejsan svejsan! Såg nu också att du hade varit inne på min blogg och kikat. Blir alltid lika nyfiken när någon "gymnastiktjej" kommenterar haha! Säger som Elin då, kul att du tyckte om videon. Du verkar också vara en hejare på gymnastik! Kör hårt tjejen! :)
God jul! :)

Svar: Haha, ja jag brukar också reagera på dem kommentarerna ! ;)Jag kämpar på, God jul !
thegymnastics.blogg.se

Ebba Lillieström
24 December, 2012 - 08:57 / BLOGG: http://ebbalilliestrom.blogg.se/

Nu kommer den tredje och sista tjejen, och vad har jag att säga som inte mina suveräna tjejer redan sagt! Förhoppningsvis fixar vi en ny till varmare tider och du verkar riktigt duktig själv! Kämpa på! ;D
GOD JUL! ♥

Kram Ebba


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo